maanantai 11. kesäkuuta 2018

Terveisiä Tehtaan Koululta!


Teollisuuden Tekijät - hanke on lähtenyt käyntiin varmalla otteella. Vaikka kesä kiireineen loikin hankkeen aloitukseen omanlaisen jännityksensä, on innostusta ollut ilmassa ja erilaisten verkostojen muotoutuminen on lähtenyt reippaasti käyntiin.

Kesä on luonut hyvät puitteet erilaisille epämuodollisille kokoontumisille. On ollut hyvä tutustua puolin ja toisin, eikä vielä edes niin tekemisen meiningillä, vaan tavoitteeksi on asetettu hankkeesta tiedottaminen ja hankkeesta kiinnostuneisiin tutustuminen.

Teollisuuden Tekijät - hankkeen keskeisen tehtävän, eli Varkauden teollisuuden työväen tarinoiden keräämisen aloitus ajoittuu loppukesään. Nyt on erinomainen aika hyödyntää tulevan kesän moninaiset kokoontumiset, ja käyttää ne hyväksi oman yhdistyksen tai vertaisryhmän informoimiseen hankkeen tavoitteista ja sisällöistä.

Hankkeeseen osallistuminen ei vaadi tai edellytä suuria ponnistuksia. Jokainen mukaan lähtevä osallistuu oman halunsa ja resurssiensa mukaisesti. Tavoitteenamme on toteuttaa tallennustyö kiinnostavasti ja innostavasti sekä osallistujia voimaannuttavasti, kuten hyvän vapaaehtoistoiminnan kuuluukin.

Tietoa hankkeesta voitte levittää yhteisöissänne te aktiivit itse, tai olla yhteydessä allekirjoittaneeseen. Tulen mielelläni kertomaan teille henkilökohtaisesti, mitä hankkeemme pitää sisällään ja mihin me toiminnallamme pyrimme.

Yhteistyöterveisin
Tytti Härkönen
Yhteisötyökoordinaattori
044 743 6538
tytti.harkonen@varkaus.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmintä joulua meille kaikille!

Vuosi 2019 kului nopeasti, niin kuin nykypäivänä tuntuu tekevän. Teollisuuden Tekijät - toiminta on kulkenut museotyön mukana välillä vahve...